Ukin Sähkötyö Oy toteuttaa korkealaatuiset sähkötyöt Uudessakaupungissa

Ota yhteyttä!

Olipa kyseessä pieni tai suuri sähkötyö, vaaditaan paikalle aina alan ammattilainen! Toteutamme tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti erilaiset sähköasennukset, huollot ja korjaukset sekä uusiin että saneerattaviin kohteisiin Uudessakaupungissa sekä lähikunnissa. Teemme myös teollisuuden kunnossapitotyöt.


Olemme toimineet alalla jo lähes 10 vuotta. Tänä aikana olemme toteuttaneet erilaisia sähkötyöprojekteja

omakotitaloista hotelleihin ja teollisuusrakennuksiin sekä palvelleet lukuisia tyytyväisiä asiakkaita. 


Kerromme mielellämme lisää palvelu- ja tuotevalikoimastamme ja autamme sinua löytämään projektiisi parhaiten sopivat ratkaisut. Kun valitset meidät, voit luottaa siihen, että saat erinomaista asiakaspalvelua alusta loppuun!

Tarpeidesi mukaan räätälöityjä ratkaisuja

Parhaat ratkaisut sekä uutta rakentaessa että vanhaa uudistettaessa löydetään yhteistyössä asiakkaan kanssa, hänen toiveitaan kuunnellen. Ukin Sähkötyö Oy auttaa sinua suunnittelemaan tarpeitasi vastaavat sähköjärjestelmät! Mikäli haluat, meillä on myös valmiina erilaisiin kiinteistöihin, kuten omakotitaloihin ja teollisuushalleihin sovellettavia sähkösuunnitelmia. Työmme jälki on aina huolellista, turvallista sekä alan määräysten mukaista.


Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi!

Sähköjärjestelmän päivityksellä lisää turvallisuutta ja tehokkuutta

Vanhaan sähköjärjestelmään voidaan saada erilaisilla muokkauksilla lisää tehokkuutta ja turvallisuutta. Meiltä luonnistuvat sekä pienet muutostyöt, kuten pistorasioiden, kaapeleiden ja muiden järjestelmän osien vaihdot, mutta myös laajat koko kiinteistön kattavat sähkömuutostyöt. Asennamme myös nykyaikaiset aurinkoenergiaratkaisut, joilla säästät pitkäkatseisesti sekä luontoa että lompakkoasi!


Ota yhteyttä ja päivitä kiinteistösi sähköjärjestelmä nykypäivään!

Korkealaatuiset ja turvalliset laitteet ja materiaalit

Saat meiltä sähköasennus- ja huoltopalveluiden lisäksi monipuolisen kattauksen erilaisia laitteita ja materiaaleja alan tunnetuilta merkeiltä. Kaikki myymämme ja töissämme käyttämämme tuotteet ovat asiaankuuluvien turvallisuusstandardien mukaisia sekä mahdollisimman energiatehokkaita. Ota yhteyttä ja kysy lisää valikoimastamme!

Asioidessasi kanssamme saat paikalle ammattitaitoisen sähkömiehen, joka hoitaa kaikki sähkötyöt tehokkaasti ja turvallisesti! Palvelemme Uudessakaupungissa ja lähikunnissa.

Kysy lisää palveluistamme